OFERTA SUPER

REDUCERE 80%

SmartWatch Series 6.0

1.240 LEI

Rata medie 4.9/5
5/5

TELEFONUL DUMNEAVOASTRĂ PE PÂNĂ

Smartwatch 6.0, este cel mai avansat ceas digital vreodată la un preț nemaivăzut până acum. De astăzi nu va mai trebui să vă verificați în mod continuu smartphone-ul, deoarece cu Smartwatch Series 6 aveți apeluri și mesaje, toate la îndemână.

Smartwatch 6.0 are un design inovator și este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea, vă permite să apelați, să trimiteți mesaje, să folosiți rețelele sociale sau WhatsApp fără a fi nevoie să folosiți un telefon mobil și să faceți fotografii și selfie-uri în HD. Toate cu o durată de viață a bateriei de 7 zile, care vă permite să o scoateți în weekend fără a fi nevoie să aveți încărcătorul la îndemână. (Încărcătorul este furnizat)

Practic indestructibil, având în vedere calitatea elvețiană și, datorită monitorizării ritmului cardiac, controlului somnului și activității sportive pe tot parcursul zilei, vă poate monitoriza sănătatea pur și simplu purtându-l.

Folosind aplicația dedicată, compatibilă cu IOS sau Android, puteți monitoriza toți parametrii zi de zi și puteți alege ce tip de activitate să desfășurați.
Printre cele mai interesante funcții găsim cea a utilizării rețelelor sociale precum Facebook, Whatsapp sau Messenger și puteți răspunde oricând la mesaje direct de pe ceas înregistrând un mesaj sau scriind.

ȘTIE SĂ FĂCĂ TOT, CHIAR TE COSTĂ MAI MIC.

PROFITAȚI ACUM de oferta SmartWatch 6.0 la 159 LEI în loc de 1.240 LEI
Încercați-l timp de 30 de zile și returnați-l gratuit dacă nu vă place

Completați formularul pentru a primi smartwatchx doar pentru 159 LEI!

Copyright © 2021 REALOFFERTE.IT