80% REDUCERE

SmartWatch X

4,9/5
5/5
Previous
Next

159 LEI

Economisiți 400 LEU

în loc de 559,00 LEI

Ia-l marți, 30 martie

Descriere:

Frequency band :
2G sim card: GSM:B2+B3+B5+B8
3G nasal card: WCDMA :B1+B2+B5+B8 ; TD-SCDMA:B34/39
* Screen: 2.8-inch LCD HD Screen , Touch Screen, Screen Resolution: 480*640
* Camera: 5 MP camera
* Connection: Bluetooth / WLAN / GPS / Mobile network
* RAM:1G + ROM:16GB
* Focus Monitor: Heart Rate Monitor, Pedometer, Multi Sport Mode
* Battery: 2700 mAh High capacity battery
* Size:75.4MM *52MM*16.2MM

* Main Function:
HD large-screen display, Play Games, 2700 mAh High capacity battery , 4G, SIM WIFI, Play Store, Large memory, Independent card calling, GPS, Application download, Browser, Music, Heart rate test, Step counter, Multi-sport mode,Find mobile phone,Take pictures , Photo, Recorder,
* Mobile Assistant: connect your phone, take a picture remotely, listen to music, send files, find your phone
* Languages: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), English, French, German, Spanish, Portuguese, Italian, Russian, Polish, Turkish, Korean, Hebrew, Indonesian, Vietnamese, Arabic, Persian, Thai, Hindi, Burmese, Bangladesh, Japan
*App Name: WiiWatch 2
*App Support Language: Italian, English

Package included:
1* Watch

Recenzii ale clienților

4,9/5 (3.769)
5/5
Mario G.
Mario G.
@mariog_89
Read More
Ce pot să spun, am fost foarte mulțumit de acest ceas inteligent, durata de viață a bateriei cu senzor mereu activat, fără a folosi mereu pornit, luminozitate etc. îmi ia în medie 6 zile, prea multe de când îl scot de pe încheietura mâinii seara și aș putea să-l reîncărc foarte bine în fiecare zi, dar dacă nu ajunge la cel puțin 30% nu îl termin, capacitatea de a trimite și primi apeluri este cea mai convenabilă funcție pe care o are. Vă recomand !!
Alessandro
Alessandro
@alemacchia
Read More
Ceas inteligent excelent, complet cu toate, perfect atunci când este asociat cu un smartphone (trebuie doar să descărcați aplicația). Durată de viață excelentă a bateriei, din recenzii mă așteptam mai rău, dar cu utilizarea mea pur inteligentă (deci nu pentru antrenament, GPS etc.) acoper aproximativ o săptămână cu ritm cardiac la fiecare 10 minute, notificări active, ecran care poate fi activat cu mișcarea încheieturii , de obicei noaptea îl opresc pentru că mi se pare inutil și incomod să dorm cu ceasul. Recomand!
Gaia
Gaia
@gaietta23
Read More
Design cu adevărat atractiv. Pentru prețul pe care îl oferiți este o afacere foarte bună.
Previous
Next

✅COMANDA ACUM✅

201
SmartWatch X disponibil
4,9/5
5/5

Completează formularul

BANII INAPOI GARANTAT

Garantăm satisfacția completă a clienților. Dacă dintr-un anumit motiv nu credeți că nu sunteți mulțumit de produs, vă puteți exercita dreptul de retragere, fără nicio penalizare, în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la data efectuării livrării.

TRANSPORT GRATUIT

Direct acasă cu Express Courier în 24/48 de ore de la efectuarea comenzii în toată Italia, inclusiv în insule. Transportul este întotdeauna gratuit! Plata se face la livrare: veți plăti direct la curier, nu trebuie să avansați nimic și nu riscați nimic.

Copyright © 2007-2021 Realofferte.it